Net zoals andere websites maken ook wij gebruik van cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek van onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Bovendien kunnen wij en derde partijen hiermee eventueel advertenties aanpassen aan jouw interesses en kun je informatie delen via social media. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.

Copyright © 2021 Ballij Schoenen
 

Orthopedie/Podologie

Samenwerking Stadtmüller


Wij werken samen met Stadtmüller Orthopedie/Podologie te Klijndijk.

Bert van Veen (registerpodoloog) is bij ons 1 keer in de 2 weken op de dinsdag aanwezig.

Bert van Veen: “Mijn doel is de klant van zijn klachten af te helpen door samen te werken met andere disciplines. De zool is een stukje van de puzzel.” Door samenwerking met fysiotherapeuten, chiropractors en huisartsen geven wij advies in het proces van de verbetering van uw gezondheid. Hierdoor kan Stadtmüller Orthopedie/Podologie u het hele pakket bieden.

Podologie is een therapie die zich richt op het voorkomen en behandelen van voetklachten en stoornissen in de voet. De registerpodoloog behandelt voetklachten, houdingsklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten (denk hierbij aan knie-, heup- of rugklachten). Vaak is het de huisarts of specialist die doorverwijst, maar een verwijzing is niet altijd noodzakelijk. De therapie zal meestal bestaan uit een schoenadvies en individueel aangemeten inlegzolen (steunzolen). De registerpodoloog werkt samen met de verwijzer, veelal een huisarts of fysiotherapeut, maar ook met bijvoorbeeld de orthopedisch schoentechnicus, Mensendieck- en Caesartherapeut, osteopaat, chiropractor, bedrijfsgeneeskundige (arbo)dienst, pedicure en de schoenvakhandel. Onze registerpodoloog is aangesloten bij Stichting LOOP, waardoor de behandeling vergoed wordt door de meeste zorgverzekeraars.

Website laten maken door Modual | Open cookie voorkeuren