Collectie

Pedicure

Uw gehele voetverzorgingslideshow_algemeen_pedicure-team

Bij Ballijschoenen bent u aan het juiste adres voor uw gehele voetverzorging. Wij zijn aangesloten bij de zorgverzekeraars en bij PRO-voet. Vergoeding voor Reuma en Diabetische patiënten is dus mogelijk.

Bekende problemen zijn eelt, likdoorn, ingroeiende nagel, schimmelnagel en kloven. Blijf er niet mee lopen, pijnlijke voeten kunnen verholpen worden. Ook als u gewoon eens lekker uw voeten wilt laten verwennen, bent u Welkom!

Behandelingen

Uw voeten worden gedesinfecteerd, dan de verzorging van de nagels ( nagels knippen en nagelomgeving reinigen ). Nagels worden gefreesd en gepolijst. Eelt en likdoorns worden verwijderd. De voeten worden aan het einde van de behandeling ingecremed met een verzachtende voetcreme.

Nagels knippen

Uw nagels worden geknipt, gefreesd en de nagelomgeving wordt gereinigd. Ook worden uw nagels gepolijst.

Likdoorn verwijderen

Een likdoorn is een eeltplek die naar binnen gegroeid is. Dit kan erg veel pijn veroorzaken bij het lopen. De likdoorn wordt door snijden en frezen geheel verwijderd. Na de behandeling wordt de likdoorn gedesinfecteerd en evt. drukvrij gelegd.

Ingroeiende nagel

Heeft u een nagel die ingroeit dan wordt deze behandeld, gedesinfecteerd en drukvrij gelegd.

Schimmelnagels

De schimmel verdikt en/of verhardt de nagel, brokkelt de nagel af en verkleurt het tot okergeel. Schimmelnagels worden ook wel kalknagels genoemd. Menigeen schaamt zich hiervoor. Gelukkig zijn schimmelnagels vaak prima te behandelen.

Cosmetische voetbehandelingen

Zijn uw nagels gebroken, of slecht en wilt u daardoor niet in open schoenen lopen dan kan er  een gel nagel op gemaakt worden.

Deze wordt op maat op uw slechte teennagel gevormd, waardoor hij er als een normale nagel uit gaat zien en u in de zomer er weer op en top mee voor de dag kan komen.

Luister naar uw voeten

Pijnlijke voeten zijn niet normaal. Verdring pijn aan uw voeten dus niet, maar doe er wat aan. De meeste voetproblemen zijn op te lossen, en uw pedicure kan daar vaak een belangrijke bijdrage aan leveren.

 

Maak een afspraak voor een behandeling of kom eens langs

Afspraak maken  Route