Collectie

Orthopedie/Podologie

Samenwerking Stadtmüller

Wij werken samen met Stadtmüller orthopedie/podologie te Klijndijk.
Vanaf 10 Maart 2015 is onze podoloog ruimte compleet vernieuwd. Bert van Veen en Renate Nieuwenweg zullen bij ons in de winkel op de dinsdag  zitting gaan houden.

Bert van Veen: “Mijn doel is de klant van zijn klachten af te helpen door samen te werken met andere disciplines. De zool is een stukje van de puzzel.” Door samenwerking met fysiotherapeuten, chiro-practors en huisartsen geven wij advies in het proces van de verbetering van uw gezondheid. Hierdoor kan Stadtmüller Orthopedie/Podologie u het hele pakket bieden.

logo

 

Podologie is een therapie die zich richt op het voorkomen en behandelen van voetklachten en stoornissen in de voet. De registerpodoloog behandelt voetklachten, houdingsklachten of klachten die voortvloeien uit het niet goed functioneren van de voeten (denk hierbij aan knie-, heup- of rugklachten). Vaak is het de huisarts of specialist die doorverwijst, maar een verwijzing is niet altijd noodzakelijk. De therapie zal meestal bestaan uit een schoenadvies en individueel aangemeten  inlegzolen (steunzolen).   De registerpodoloog werkt samen met de verwijzer, veelal een huisarts of fysiotherapeut, maar ook met bijvoorbeeld de orthopedisch schoentechnicus, Mensendieck- en Caesartherapeut, osteopaat, chiropractor, bedrijfsgeneeskundige (arbo) dienst, pedicure en de schoenvakhandel. Onze registerpodoloog is aangesloten bij Stichting LOOP, waardoor de behandeling vergoed wordt door de meeste zorgverzekeraars.

 

Maak een afspraak voor een consult of kom langs

Afspraak maken  Route